Хигиеничари краделе од Транзитниот центар Табановце

Сподели со своите пријатели

Поголема количина на прехрамбени и непрехрамбени производи биле украдени утрото на 6-ти овој месец во Транзитниот центар Табановце, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Производите биле украдени од страна на Л.М. и Н.Ѓ. кои во Транзитниот центар биле вработени како хигиеничари. Случајот бил пријавен и во полиција при што украдените производи со потврда за вратени работи, потвторно биле доставени назад во кампот.

Засега нема информации дали хигиеничарите кривично ќе одговараат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.