Груевски: Со интриги наместо со труд не се доаѓа на власт (видео)

Сподели со своите пријатели

По постигнувањето на договорот доцна синоќа, кратка изјава за новинарите даде и Никола Груевски, кој од позиција на претседател на ВМРО ДПМНЕ изјави дека изборите ќе бидат одлична можност граѓаните да покажат и пред домашната, но и пред меѓународната јавност кој ќе го следи процесот дека со влакани игри не се доаѓа на власт.

Loading...
  • „Ние веруваме во народот. Ние веруваме во неговите одлуки, дека знае да направи правилен избор и затоа ни беше важно колку што е можно побрзо да има избори и народот да може да си донесе одлука и да каже на кому му верува за понатаму. Народот знае да го препознае тоа, знае да препознае што се политички игри и интриги и нечесен начин и обид за доаѓање на власт а што е работење, правење проекти дела, реформи, отворање на нови работни места“, изјави премиерот Груевски.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.