Груевски: Јас сум задоволен од постигнатиот договор (видео)

Сподели со своите пријатели

По завршувањето на преговорите со Јоханес Хан и лидерите на четирите политички партии, прес конференција одржа Никола Груевски, кој од позиција на премиер, истакна дека политичката криза во Македонија е решена, а европските перспективи за Република Македонија остануваат отворени.

Loading...

– Денес имавме успешни преговори кои завршија со договор за избори. Јас сум задоволен од постигнатиот договор, истакна Груевски.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.