Градите ќе и експлодираат ако продолжи со мисијата да стане жива барбика (видео)

Сподели со своите пријатели

Претераната големина на нејзините гради довела до тоа да и се истенчи кожата, но предизвикала и симастија, што значи дека нејзините гради почнале да се спојуваат во една огромна дојка.

Loading...

Блонди Бенет (39) целиот свој живот го посветила на мисијата да стане жива барбика. Единствениот проблем е што оваа мисија сериозно започнала да и го загрозува здравјето.

Од моментот кога сфатила дека сака да изгледа како нејзината омилена играчка, Блонди на својата идеја потрошила над 38 илјади долари и тоа за пет зафати за зголемување на градите.

Фактот дека достигнала големија од 30ЈЈ, што во превод значи горда сопственичка на 14-ки, нејзе очигледно не и значи много, затоа што нема намера да застане тука.

Иако не е ниту прва ниту последна личност која се обидува да го трансформира своето тело и да личи на легендарна барбика, кај сите нив загрижува тоа што свеста да го ризикуваат животот не им пречи да го реализираат она што го замислиле.

Блонги по таа основа спаѓа во една од нив. Неодамна учествувала во американска емисија „Botched“ која ги следи случаите во кои екстремните пластични операции тргнале по зло.

Во епизодата во која таа се појавила, лекарите откриле дека нејзините импланти, доколку продолжи да ги зголемува грудите, буквално ќе експлодираат.

И не само тоа, туку претераната големина на нејзините гради довела да и се истенчи кожата, а се појавила и симастијата, што значи дека градите и се спојуваат во една огромна дојка.

Loading...

Како нејзиното однесување да не е вознемируваќко, Блонди започнала и хипнотерапија со која се обидува да тане ментално празна: таа сака да има и ментален капацитет на пластична кукла.

Луѓето можат да ме критикуваат, но ова сум јас. Сакам да се трансформирам од глава до петици, однадвор и одвнатре – вели Блонди.

Се надеваме дека таа конечно ќе стане задоволно со себе пред некој од нејзините следни зафати да стане грагичен.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.