Гостите во неверување: Влезе на свадба и брутално ја претепа свекрвата

Сподели со своите пријатели

Во британскиот град Вест Кирби, една девојка одлучила да му ја уништи свадбата на момчето што ја остави – ја нападнала мајката на неговата сопруга и и ја скрши раката.

Loading...

Инцидентот се случил во октомври 2019 година, но девојката  е осудена дури сега.

30-годишната Стејси Лејн се заканила дека ќе ја наруши венчавката на најзиното поранешно момче , сите нејзини намери за уништување на венчавгата ги напиѓала во порака до мајката на невестата Шели Кер.

Мајката на невестата  била првата што почнала  да ја повредува Лејн, горејќи  ја со електронска цигара. Притоа, Стејси Лејн од  од багажникот на автомобилот извадила метален предмет и ја претепала жената која ја бранела невестата, извикувајќи „Среќна проклета свадбена недела!“