Гори поранешната фабрика „1-ви Мај“ во Куманово (фото)

Сподели со своите пријатели

Голем пожар избувнал во кругот на поранашената фабрика „1-ви Мај“ лоцирана на булеварот „Трета МУБ“ во близина на зелениот градски пазар.

Loading...

12182354_10208298343283262_1167170473_n

Екипите на Територијалната против пожарна единица се на терен и го гаснат пожарот.

12179298_10208298342483242_441410879_n

Инаку оваа фабрика догло време е затворена, а во минатото беше водечки произведувач на мебел, маси, врати, прозорци и секаков вид на столари. Со приватизацијата фабриката остана препуштена на милост и немилост на времето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.