GoPro камера и добри гради на успорена снимка (видео)

Сподели со своите пријатели

Комбинацијата од сето она споменато во насловот звучи како нешто банално, но кога ќе го разгледате видеото ќе уживате во секоја секунда од градите на деовјкава кои скокаат, но успорено.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.