Голо сурфање на Хаваи (видео)

Сподели со своите пријатели

И додека во Македонија уште малку може да очекуваме снег, на Хаваи актуелно е сурфањето, но голо сурфање.

Loading...

Овие девојки едноставно обожаваат да сурфаат. Уживаат тоа да го прават голи, а уживаат и оние кои ги гледаат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.