Голи гради на Венецуелки како поддршка за латино фудбал (видео)

Сподели со своите пријатели

Воопшто не е битно што збори убавата блондинка.

Loading...

Тоа што е битно е што покажува. А и каква поддршка изразува во видеото како најава на фудбалските натпреварувања во рамките на ”КОПА 2015”.