Голема промоција на термо фасади во Casa Mia и ДБД

Сподели со своите пријатели

Casa Mia и ДБД повторно ги изненадуваат купувачите со нова промоција.

Loading...

Овојпат, на промоција е големата понуда на термо фасади која ДБД ја нуди во својот асортиман.

Со цени кои започнуваат од 355 денари по м2 за материјал, од ДБД велат дека иницијалната инвестиција се враќа со самата заштеда на енергија.

Покрај понудата од над 350 нијанси и обезбедениот стручен надзор од страна на ДБД, новитет е и плаќањето до 72 рати, во соработка со Стопанска банка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.