Голема акција за сузбивање криминални групи и илегални мигранти

Сподели со своите пријатели

Министерството за внатрешни работи во соработка со Одделението за организиран криминал на Јавното обвинителство во рамки на спречувањето на криумчарењето мигранти на територијата на Република Македонија, во моментов спроведува обемна акција на повеќе локации низ земјава за откривање и сузбивање на криминални групи и илегални мигранти, информираат од Министерството за внатрешни работи.

По завршувањето на оперативните активности, МВР детално ќе ја информира јавноста за резултатите oд акцијата.

фото: архива

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.