Голем новогодишен коктел во салонот на „ДБД Casa Mia“ (галерија)

Сподели со своите пријатели

Во просториите на изложбениот салон на компанијата „ДБД Casa Mia“ денеска се одржа голем новогодишен коктел.

 

Loading...

[huge_it_gallery id=”268″]

 

На предновогодишната забава на компанијата присуствуваа соработниците на компанијата и менаџерскиот тим, како и сите оние кои оваа компанија ја направија вистински бренд.

Фирмата „CasaMia by DBD“ е основана во почетокот на 2014 година и започнува со работа истата година во екслузивен изложбено – продажбен салон во населбата Карпош, Куманово на самата клучка на регионалниот пат Куманово – Крива Паланка на површина од 1 500 м2 и располага со голем магацински простор над 15 000 м2 каде се нуди широк спектар на производи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.