Голата албанска водителка доби отказ, но веднаш и најдоа замена (видео)

Сподели со своите пријатели

Албанската водителка Енки Брцај (21), која се прослави со тоа што вестите ги водеше со оскудна облека и која одлучи да позира гола за „Плејбој“ за да стане уште попозната е отпуштена од албанската телевизија „Зјар“.

Loading...

Голите гради и натаму се забранети во Албанија, каде 60% од населението го сочинуваат муслимани, но оваа телевизија одлучила да не го менува она што им носи гледаност.

На местото на отпуштената водителка вработена е нова, Грета Кохша, на која исто така не е и проблем да се соблече гола.

Грета доаѓа од Тирана, а гледачите ги воодушевила кога облекла албанската народна носија за Денот на независноста, со која се одбележува завршувањето опд нацистичката окупација во 1944 година. Секако, носијата била малку повеќе од отворена.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.