Гола чистачка е новиот вид бизнис: Планира да го шири глобално (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Британската компанија „Голо чистење“ нуди разни услуги за чистење од услуги за чистење во долна облека и топлес до целосно голо чистење.

Loading...

Ники Белтон (33) од Кент ја основала оваа компанија и вели дека наскоро ќе ја понуди оваа услуга низ целиот свет откако ќе се смири ситуацијата со пандемијата.

Нејзините чистачки извршуваат задачи како што се чистење со правосмукалка, прашина и површини, а цените се движат од 80 евра на час за чистење топлес и во долна облека и 100 евра на час за опцијата без облека.

Исто така, Ники додава дека чистењето секогаш се прави на растојание од најмалку два метра од клиентите.

Услугите се организираат и обезбедуваат преку безбеден систем за резервации.

Кога фирмата била лансирана, била под критика за „премногу сексуализирање“.

Loading...

– Навистина добро ни оди. На крајот, тоа е само работа и нема ништо сексуално во тоа – нашите слугинки не се сексуални објекти, тие се тука за да си ја завршат својата работа“, рече Ники.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *