17.02.2018 15:17

Го убила својот љубовник, па од неговото месо направила паприкаш (ВИДЕО)


Жената го убила својот љубовник, а од неговото месо направила паприкаш. Судењето започнало во 2001. година и таа се изјаснила дека не е виновна.

Адвокатите на Јетрин Најт, подготвиле цврста одбрана и се во почетокот укажувало на тоа дека поротрата ќе се сврти на најзина страна. Била олицетворение на мајчински тип и делувала дека не е можно да направи таков суров злочин.

Судијата првиот ден го одложил судењето, без изведување сведоци, а потоа во текот на ноќта таа го променила исказот и се изјаснила дека е виновна. Одведена е во затвор, а судијата наложил во документот да се додаде напомена: „Никогаш да не биде ослободена“.

Прв пат се случило една жена да биде осудена на доживотна затворска казна без можност за условно ослободување.

Ваквата пресуда не биле престрога затоа што таа на својот партнер му нанела 37 убоди со нож, му ја отстранила кожата, а потоа од неговото место направила паприкаш кој сакала да го послужи за ручек на своите деца.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments