Го стопирала полицаецот затоа што тој возел пребргу (видео)

Сподели со своите пријатели

Клаудија Кастиљо од Мајами направила нешто што на многумина воопшто не би им доло како идеја, а тоа е да стопира полицаец затоа што возел пребргу.

Тој се согласил со неа дека како претставник на законот мора да биде пример за останатите.

Таа забележала дека полицаецот цело време менува лента во во брзина околу 150 километри на час, што во повеќе наврати се обиде да му го стави на знаење за да застане од страна.

 

Loading...

 

Полицаецот на крајот тоа и го направи, а кога пријде до нејзиниот автомобил и слушна што таа има да каже, се понесе навистина оректно и понуди извинување за својата сообраќајна некултура.

 

ПРЕПОРАКА: ОВА НЕ ГО ПРОБУВАЈТЕ ВО МАКЕДОНИЈА!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.