Го пронашол паричникот изгубен пред 26 години

Сподели со своите пријатели

Австралиец пронашол паричник што го изгубил пред 26 години откако се насукал на плажа каде како тинејџер ја дочекал новогодишната ноќ 1994 година.

Пол Дејвис го славел пречекот на плажата Ленокс Хед во Нов Јужен Велс во 1994 година кога го изгубил паричникот.

Loading...

Паричникот бил пронајден, а фотографиите биле објавени вчера на Фејсбук за да помине до неговиот сопственик.

Во него имало кредитна картичка, здравствена картичка и некои други картички, како и банкнота од 5 австралиски долари.

Паричникот ќе му биде вратен на Дејвис оваа недела и тој рече дека планира да го врами и да го прикаже во неговиот бар.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *