Го предизвика возачот на Тесла, а потоа самиот си пресуди (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видеото јасно покажува колку е опасна брзината, особено на фреквентен пат.

Loading...

Кратко, но интересно видео се појави на Твитер. Дојде до Теслата, и наводно му се обраќа на возачот и го покани на трката. Возачот на Тесла ја одби трката и објасни дека вози Тесла, што и да значи тоа. Некои други извори велат дека возачот на Тесла побарал од возачот на Камарот да го остави.

Во секој случај, возачот на Камара, не грижејќи се за својата, ниту за безбедноста на другите учесници во сообраќајот, стиска гас, а камерата го сними неговиот неславен крај. Набргу по ненадејното притискање на гасот, возачот изгуби контрола над возилото и заврши во заштитна ограда. Во несреќата нема повредени учесници во сообраќајот, а возачот на Камара доживеа од прва рака се што требаше да научи досега.