Го чешало увото, а потоа од него извадиле 25 бубашваби (видео)

Сподели со своите пријатели

Неговото уво било буквално полно со мали инсекти, затоа што бубашвабата одлучила дека тоа е погодно место таа да ги положи јајцата внатре.

Loading...

Деветнаесетгодишното момче отишло на лекар затоа што чувствувал константна болка во увото, а не можел да октире што е причина за истото. Се шокирал кога дознал дека во прашање се бубашваби.

Лекарите октриле дека во неговото уво голема буашваба решила таму да положи јајца и да излегне 25 млади. Неговото уво буквално било полно со инсекти.

Овие инсекти му го блокиарле слушниот канал, па мажот имал константна болка и чешање.

Инаку, бубашвабите се познати по тоа што можат да преживеат нуклеарна експлозија и со месеци да бидат без храна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.