Гледање порно филм со очила за виртуелна реалност (видео)

Сподели со своите пријатели

Технологијата замина многу далеку во последниот период, па така се појавија и очилата за виртуелна реалност кои стануваат се поголема атракција ширум светот.

Нешто слично се случуваше и во оваа телевизиско студио, каде ќе видите како всушност реагираат луѓето кога гледаат порнографски сцени преку овој тип на очила.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.