Ѓорчев: Долги години доаѓам на Пелинце и никогаш немало помалку луѓе (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев денеска по завршување на манифестацијата  во Меморијалниот центар АСНОМ во Пелинце изјави дека долги години доаѓа во Пелинце, но дека никогаш немало помалку народ.

Долги години доаѓам на Пелинце и никогаш немало помалку луѓе. На една страна беа претставиците на власта, а народот е на друга страна. Народот пее за Македонија, народот ја сака Македонија. Ќе помине и ова.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *