ГБ: Спејко и Ервин само во боксерки правеа склекови – сега следува избор за мис и мистер (видео)

Сподели со своите пријатели

Нашиот претставник во куќата на „Големиот брат“ денеска го покажа своето атлетско тело во вистинско издание. Најпривн Дарко Спејко со Ервин, само по боксерки правеа склекови во куќата, додека останатите ги гледаа, а тоа веруваме на нашите женски читатели посебно ќе им се допадне.

Loading...

Пред неколку минути на страната на „Големиот брат“ беше објавено и видео на кое тие двајца се информирани дека за 10 минути започнува избор за мис и мистер во кој најпрвин тие ќе се претстават во облека по  свој избор, а подоцна во костими за капење.

Одлуката за победниците ќе ја донесе публиката во десетминутно гласање – иформираше Големиот брат.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.