(ГАЛЕРИЈА) „Човек, ѕвер и доблест“ – „Денови на комедија“

Сподели со своите пријатели

На сцената на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ вчеравечер се играше претставата „Човек, ѕвер и доблест“ на Театар Комедија од Скопје.

Loading...

Вечерва на програмата на фестивалот „Денови на комедија“ ќе се одигра претставата „Женски разговори“ на Театар „Славија“ од Белград.

Во продолжение, галерија од вчерашната претставата.

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

фото: Никола Ивановски


Leave a Reply