Фудбалски натпревар каков досега немате видено (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Не, не станува збор за натпревар во Лигата на шампионите, но беше напнато пред голот.

Овие „фудбалери“ постигнуваат голови, но немаат дресови или проблеми со фудбалските копачки затоа што се – риби!

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *