Фотографијата која го „запали“ интернетот: Што гледате на неа?

Сподели со своите пријатели

Ова е фотографијата која денеска го запали интернетот и за која зборуваат на сите социјални мрежи и интернет портали.

Работата е во тоа кој што гледа на сликата. Ако мислевте дека тоа е задница, во грешка сте. Тоа е само татко кој го бакнува своето бебенце, а тоа што го гледате е неговата глава без коса.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.