01.08.2015 15:08

Фотографии направени во вистински момент (галерија)

Facebook Twitter Google+

Овие фотографии не би биле толку интересни доколку би биле направени неколку мили секунди пред или потоа.

Баш тоа ги прави толку посебни и интересни.

loading...


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments