Фотографии кои настанале неколку минути пред трагедија (видео)

Сподели со своите пријатели

Никој од нас не знае што го чека утре, што може да му се случи можеби зад првиот агол од патот. Во еден момент среќни и насмеани спремни за фотографирање и дружење, а веќе во следниот мал дел од минута може да уништи се и да не испрати на некое посебно место. Место од кое можеби нема враќање назад, а се што останува да сведочи за нас е фотографијата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.