Фотограф едвај се спаси од гладниот алигатор: „Не знаев дека ќе скокне и ќе ја гризне камерата“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Акробатски фотограф од диви животни, Боби Вумер, го посети националниот резерват Big Cypress во Флорида, а додека снимаше алигатор на 27 април, рептил скокна и ја касна камерата. „Тоа не беше намерно“, вели Боби.

Loading...

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bobby Wummer (@bobbywummerphotography)