Формирале човечки ланец за да спасат куче од давење (видео)

Сподели со своите пријатели

Група луѓе во Казахстан формирале чоечки ланец за да спасат кулиња кои биле заробени во клизачки воден канал.

Додека една личност чекала со песпомошно куче во вода, десетина луѓе се собрале над нив за да донесат одлука на кој начин да го спасат кучето. Така неколкумина, држејќи се за раце зпаочнале да се спуштаат еден врз друг. Потоа бил направен ланец од пет луѓе, а оној кој бил бо бода го фатил кучето и останатите го повлекле на сигурно.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.