Фитнес мотивација за мрзливи вежбачи (видео)

Сподели со своите пријатели

Што всушност снимаше твојот камерман, прашуваат посетителите на видеото постирано од некоја фитнес инструкторка по име Катја Елис Хенри со инсерти од напорно вежбање на спортски трим стази.

Loading...

Што и да се крие во одговорот, Катја во своето видео насловено како фитнес мотивација, најверојатно се потрудила да ги покаже ефектите од вежбањето фитнес, но, очигледно, тоа што се гледа на видеото е повеќе и од мотивација, со оглед дека таа се прикажува во добро исончана фигура, намачкана со масло кое свети на жешкото американско сонце.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.