Феликс Баумгартнер со хеликоптер во потера по спортски автомобил (видео)

Сподели со своите пријатели

Сето ова е само еден вид игра во која хеликоптер и спортски автомобил симулираат вистинска филмска потера.

Loading...

Ваквата вежба се одржа во Полска како дел од Red Bull Heli Drifting performance, а со хеликоптерот управува ни помалку ни повеќе Феликс Баумгартнер, човекот кој скокна од работ на вселената, поточно од стратосфера на планетата, додека зад воланот на Toyota GT 86 1000HP седи полскиот шампион во дрифтање, Jakub Przygoński.

Толку филмски, а сепак реално.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.