Еве како изгледа сексуалниот чин снимен на 4Д ултразвук (видео)

Сподели со своите пријатели

Научниците пронашле пар кој добороволно прифатил нивниот секс да биде забележан на 4Д ултразвук и на магнетна резонанца.

Истражувањата покажале дека редовниот секс е добар по луѓето од неколку причини.

Луѓето кои имаат добар сексуален живот ќе имаат силен имунолошки систем, низок ризик од срцев удар и стабилен крвен притисок. Меѓутоа, она што до сега не го знаевме е како изгледа сексот на 3Д ултразвук.

Поради тоа научниците пронашле пар кој тоа доброволно ќе го направи, а тие ќе го овековечат за да може на јавноста да и биде презентирано како тоа всушност изгледа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.