Еве ја и последната епизода на Алхемија на Балканот – Македонија (видео)

Сподели со своите пријатели

Ал Џезира во четврток навечер ја емитуваше последната епизода од серијалот Алхемија на Балканот – Македонија, во која новинарот Горан Милиќ разговара со лидерот на СДСМ, Зоран Заев, како и со градоначалникот на Гостивар.

Со вчерашната деветта епизода, завршува циклусот на серии за Македонија, во кои видовме и слушнавме многу познати личности, факти и информации кои ни самите граѓани на Македонија не ги знаеја доволно добро.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.