Евакуиран белградскиот хотел Хилтон


Околу 18 часот избил помал пожар во хотелот „Хилтон“ во Белград поради што гостите и персоналот биле превентивно евакуирани.

Како што пренесува РТС, во хотелот околу 18 часот дошло до пожар поради сој на разделна кутија.

Во трафостаницата на јавната гаража на хотелот изби мал пожар, велат од управата на хотелот.

Сепак немало оган, а пожарникарите изглегле на терен и го сузбиле чадот, по што хотелот продолжил да работи непречено.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *