„EuroWorker“ бараат сезонски персонал за Македонија и повеќе европски држави

Сподели со своите пријатели

„EuroWorker“ има потреба од персонал за сезоната 2016 за Македонија, Хрватска, Словенија , Италија, Грција, Германија, В.Британија и Ирска. 

За Македонија – комерцијалисти, градежништво (армирачи, тесари, кнауфери, испомошници ), фармацевти, менаџери за ресторани,  келнери (со и без искуство), готвачи, скараџии, помошници во кујна, пицери, шофери за автобуси и комбиња, хостеси и презентерки, модели за реклами и ревии, продавачи за маркети, хигиеничарки,  бравари и заварувачи итн.

Германија – кнауфери (гипс мајстори), електричари и водоводџии со Герман.јазик А2:ниво.

Словенија Цо2 заварувачи, тесари, зидари, општи работници за фабрики.

Италија – собарки за хотели 4*/5* со основно Италијански или Англиски јазик до 50 год возраст.

Хрватска – готвачи и келнери за алакард систем.

Грција – собарки, пицери, готвачи, физиотерапевти, келнери итн.

Британија и Ирска – нолничари, медицински сестри, доктори . ( За В.Б. Со ЕУ пасош, ЕУ диплома и иелтс или со дополагање на Нмц –  и со македонски пасош за Р. Ирска со положен иелтс) .

Напомена: Располагаат со уште 50-тина позиции за во ЕУ државите, каде може да се работи само со европски пасош.Заинтересираните сериозни кандидати пишете им порака на фб euroteam euroworker или на  email address [email protected]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.