Еуроворкер е во потрага по работни кадри за Грција и Словенија

Сподели со своите пријатели

Еуроворкер е во потрага за работни кадри и ангажман за Грција и Словенија.

Loading...

Сите кандидати кои поседуваат пасош од земјите на Европска Унија, може да аплицираат за:

1. Собарки за хотели, мотели, со личен доход од 600 до 650е, плус сместување и храна.

2. Продавачки за бутици со познавање на англиски јазик – плата 900e + пл. сместување.

3 . Готвачи, со плата од 650 до 900 евра. пл.смест. и храна.

За Словенија се бараат:

1. Зидари (полуквалификувани)

2. Тесари ( полуквалификувани)

Loading...

3. Цо2 заварувачи

4 . Фасадери

5 . Градежен техничар

Услови и повеќе инфо може да се добие на емаил: [email protected]