Еуроворкер е во потрага по персонал за работа во Охрид и Преспа

Сподели со своите пријатели

Еуроворкер од Скопје е во потрага по персонал за работа во Охрид и Преспа, и тоа скараџии за месо и риба, со личен доход од 400 до 50 евра, потоа скараџии за готово месо (350 – 400 евра), и келнери и шанкери со искуство за 600 мкд дневница, додека без искуство 400 мкд дневница плус типс.

Еуроворкер е во потрага и по менаџерки – хостеси со личен доход од 18 000 мкд.

За сите позиции е обезбедено сместување и храна, а сите заинтересирани може да се побараат повеќе информации на Фејсбук, euroteam.euroworker со испраќање порака во инбокс.

 

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.