Еуроџобс е во потрага по работници за Германија, Словенија, Грција, Охрид и Преспа

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс е во потрага по работници за следниве работни места, и тоа:

1 . За Германија – под итно се побаруваат – старт септември 2015-год.

Loading...

1. Кнауф – мајстори (двојна плоча) со и без познавање на глетување и молерај. 8 е/саат до 9е/саат нето .
2 Глет мајстори – 8е/9е.саат
3. Фасадери – 8 / 9 е.саат нето .

Работни часови максимум 10 . / сабота 6.
За сите – Платено сместување, платен превоз – комбе.
Се работи на Ниска и Висока градба.
Работа на подолг период .
За потребите на сериозна фирма во Германија.
Пријавени – осигурани директ во германска фирма
————————————————-
2 . Под итно се побаруваат – За Словенија

– 2 ( двајца) – Цо2 заварувачи за железни профили со 60-70% познавање на вештините.
– Плата 4.5 – 5е / од час, платено сместување, едно јадење, аванси, пријавени во словенска фирма, осигурани од страна на словенска фирма.

– Автолакери ( 4.5е /саат +), платено сместување, едно јадење, аванси, пријавени во Словенска фирма, осигурани од страна на Словен. фирма итн..
– Автомеханичари за Волксваген модели и др модели – плата по договор, платено сместување, едно јадење, аванси, пријавени во Словенска фирма, осигурани од страна на Словен. фирма итн..
– само со пасош од еу држава/лчк .
Веднаш сκајп интеρвју на euroworker2 (state slovenia).
email [email protected]
————————————————————
3. Грција – Халкидики за Хотел 5*

– Готвач ( алфа – готвач – со познавање медитеранска, морска, балканска, грчка храна итн. ) Стартна плата 1000 евра, платено сместување и исхрана.
– Пица – Мајстор со познавање на пици и тестенини, почетно 800 e , исхрана и плат.сместување
– Собарки плата 550е, исхрана и плат.сместување .

Сите позиции се само со еу држава пасош/лчк или предходно обезбедена работна виза од дадената држава .
—————————————————————————

4 . За Скопје, Охрид и Преспа – .

1. Скопје за ресторани во Центар

– Пица – Мајстор со познавање на пици и тестенини, почетно 800 ден. дневница.
– Скараџија со искуство 800-1000 ден дневница .
– Келнери-ки со искуство 600 ден дневница, 1 јадење и свој типс. – Задолжително познавање на англиски јазик за наведената позиција. Се друго со договор.
– Келнерки со искуство и како Хостеса – 1000 ден дневница, 1 јадење и свој типс. – Задолжително познавање на англиски јазик за наведената позиција. Се друго со договор.
– Помошник/готвач-ки со познавање на ладна храна, салати, сосови итн.
– Готвач со искуство – ала кард (познавање на морска храна, рижото, тестенини, скара , медитеранска храна итн) – дел од поголем тим на готвачи .
————————————————————————
2. За позициja ресторан во Охрид и Преспа –

– Се побарува скараџија , помошник/готвач , келнерка .
– Плата по договор (300- 500е),. платено сместување и 1 исхрана.
– Работен ангажман сезонски ( септември / октомври 2015год.)
– Пријавени и осигурани .
– Работни часа 8 и прекувремено по потреба. (2 смени)
___________________________________

– Преспа – Пекар со искуство (раб. ангажман – неопределено)
– Плата по договор ,. платено сместување и исхрана.
– Пријавени и осигурани .
– Работни часа 8 и прекувремено по потреба.
————————————————————————–
—————————————————————————
Комисиската проба и интервју ќе се одржи во Скопје – Мкд

Повеќе инфо, ќе добиете преку емаилот и бројот наведен за Мк.

Loading...

Аплицирајте на емаил [email protected] / СО НАСЛОВ НА ЕМАИЛОТ ( АПЛИЦИРАМ ЗА – , ДРЖАВА – ) на мкд , бул, срб, хрв, англиски или германски јазик – и конкурирајте за комисиско интервју од цел свет на скајп euroworker2 (state slovenia) /

Достапни секој работен ден во периодот 10.00 – 22 .00часот. Работно време во сабота 12 – 20 часот.

Интервју на скајп – euroworker2 (state slovenia) https://www.facebook.com/euroteam.euroworker


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.