Еуроџобс е во потрага по медицински сестри за работа во Англија

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс од Скопје е во потрага по медицински сестри за работа во Велика Британија,  и тоа во клиники и старски домови.

Loading...

Личниот доход се движи од  £21,500 – £34, 500 ( и повеќе + ) на годишно ниво.
Сместување со договор , дочек, логистика, испомош при целосно изучување на англискиот јазик  со целосна координација од страна на работодавачот . 
————————–
– Услови

1. Да имаат завршено виша или високо факултетско образование за медицинска сестра.
( пожелно да е завршено во ЕУ држава, додека за завршени во нон – ЕУ држава ќе има полагање – регистрација NMC во  B.Б ).
2. Да имаат ЕУ пасош/лчк или виза .
3 . Пожелно е да имаат активен ИЕЛТС сертификат.
4. Пожелно е да имаат УК ПИН , НИН и др.
– Во случај да ги немате овие наведени работи процедурата ќе ви е подолга . 

Во работната биографија нека стои наведено кои од бараните критериуми ги поседувате.


Само сериозни и спремни кандидати аплицирајте на емаил . [email protected] / Скајп euroworker2 (state slovenia) или во инбокс на страната – https://www.facebook.com/euroteam.euroworker/?fref=ts


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.