ЕУРОЏОБС е во итна потрага по работници за Германија и Словенија

Сподели со своите пријатели

Агенцијата ЕУРОЏОБС е во потрага по квалификувани работници за Германија и Словенија, и тоа:

Loading...


1 . – Монтери за алуминиумска фасада -плочи, врати, прозорци ( и мајстори со искуство како лимари, ПВЦ или Кнауф – фасадери со кратка обука – проба во Словенија. Плата 7 евра нето , платено сместување, превоз , пријавени во Словенија .
– Само со еу пасош / лчк .
————————————————-
2 . Електричар со познавање (над 50%) на Германски јазик , нацрт планови итн. – Позиција водач на групи.
– 9 евра / нето , службена кола, платено сместување .
– работа на приватни објекти и во хали на Мерцедес.
Пријавени и осигурани во словенска фирма.
—————————————————–
– Електричари со ЕУпасош/лчк ( со и без познавање на германски јазик)

– Се бараат под итно електричари за целосна инсталација(цевка) – ниска струја инсталации, интернет, кабелска, пп инсталации и др , нацрт познавање – работа во хали на Мерцедес.
Пријавени и осигурани во Словенска фирма.

Плата со герман. јазик познавање 9е -саат.
Плата почетно 7 е- саат (до 8 е-саат) , аванси, платено сместување, платен превоз од Љубљана до Штутгард.
———————————————————-
ЗА СЛОВЕНИЈА

1 . Водоводџии за монтажа на цевки (доводни и одводни , во деловна зграда, нацрт , вентили, итн познавање) плата – 4 е.саат нето, платено сместување , 1 јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма. Работни саати 8-10 часа.
Пожелно кандидати со словенски документи.

2 . – Зидари и тесари 4 е.саат нето, платено сместување , аванси, 1 јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма.

Само со ЕУпасош. Пожелно кандидати со словенски документи.
————————————-
Сите информации на:
СКАЈП euroworker2 (state slovenia)

Само сериозни кандидати се повикани да аплицираат на емаил [email protected] и во инбокс на фб страна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.