Еуроџобс бара работници за Германија во фабриката на Мерцедес

Сподели со своите пријатели

Агенцијата Еуроџобс е во потрага по квалификувани работници за работа во Словенија, и тоа двајца водоводџии за монтажа на цевки (доводни и одводни , во деловна зграда, нацрт , вентили, итн познавање.

Loading...

 Личен доход – 4 евра од час/нето, платено сместување , едно  јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма, за 8 до 10 работни часови.

Пожелно е кандидатите да поседуваа словенски документи.

2. Зидари и Тесари

4 евра час/нето, платено сместување , едно јадење на смена, пријавени , осигурани во словенска фирма.

Пожелно кандидати со словенски документи.

Општи работници за испомош на мајстори
( услови по договор) .
———————————————————-
За Германија

Електричари со ЕУ пасош/лчк

Loading...

Се бараат под итно електричари за целосна инсталација (цевка) – ниска струја инсталации, интернет, кабелска, пп инсталации и др , нацрт познавање – работа во хали на Мерцедес.

Пријавени и осигурани во словенска фирма.

Плата почетно 7 евра час (до 8 евра) , аванси, платено сместување, платен превоз од Љубљана до Штутгард.

Само сериозни и спремни аплицирајте на емаил [email protected] и во инбокс на Фејсбук страната на Euroteam – euroworker


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.