Емотивно запросување со звуците на омилената песна (видео)

Сподели со своите пријатели

Карл и Јоана беа во врска полни две години, а на прослава на годишницата, Карл ја одвел својата сакана во ресторанот каде што се запознале. Јоана не ни сонувала што ја очекува таму.

Loading...

Одеднаш, пред нив се појавува бенд со песната ”We found love” од Ед Ширан.

Карл по завршувањето на песната клекна на колена и го доби магичниот одговор:

– Да, ќе се омажам за тебе, изјави Јоана, понесена од звуците на нивната омилена песна.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.