Емотивна венчавка: Посвоената ќерка ја дознава вистината после 20 години (видео)

Сподели со своите пријатели

Главни актери во видеото се Брук и Тајлер, а нивната љубовна приказна не е онаква каква што се гледа на прв поглед.

Loading...

Имено, Брук, токму како и нејзиниот брат, била посвоена во 1994 година, а нејзините посвоители отсекогаш сонувале нивната ќерка да го носи токму тоа име.

Пред повеќе од 20 години, нејзината мајка сакала да и даде до знаење на Брук колку ја сака, и каков благослов било за семејството таа да живее во нивната куќа, па и напишала на парче од својата венчаница неколку зборови, и одлучила, напишаното да и го предаде на денот на нејзината венчавка.

Кога во 2015 конечно дошол тој ден, Брук останала вчудоневидена од налетот на емоции кои се создале како реакција на сознанието за долго чуваната тајна на посвоителите.

Погледнете го ова навистина емотивно видео.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.