Експеримент во кој лезбејки за прв пат допираат пенис (видео)

Сподели со своите пријатели

Необичен видео експеримент во кој три декларирани лезбејки за прв пат се среќаваат со пенис, предизвика големо внимание на интернет.

Во ескпериментот три лезбејки прифатиле да допрат и да го проучат пенисот од близу, а на мета бил геј маж на кој наводно допирањето не му претставувало никаков проблем.

Едната од нив вели дека е потежок од што замислувала, додека другата со споредувал со пластелин, за да третата вели дека ја потсетува на полнет гускин врат, односно рецепт кој го спремала за Божиќ.

Сите три девојки биле релативно изненадено, но пенисот не ги навел да ја преиспитаат својата сексуална ориентација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.