Две улици во центарот на градот денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Во периодот од 8:30 до 15 часот без електрична енергија ќе бидат дел од булеварот „Октомвриска револуција“ и дел од улицата „Пиринска Македонија“, информираат од ЕВН Македонија.

Прекинот на електричната енергија се должи на интервенција во електродистрибутивната мрежа со цел подобрување на снабдувцањето.  Во меѓувреме нема активни дефекти пријавени на територијата на Општина Куманово.

Во текот на вчерашниот ден  прекини имало на улиците: „Димитар Влахов“, „Пионирска“, „Солунска“, „Панче Пешев“, како и објектите на „Скопските дуќани“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.