Две населени места во Куманово денеска без струја

Сподели со своите пријатели

Населбата Иго Тричковиќ и улицата „Ѓорче Петров“ во населбата Перо Чичо денеска ќе бидат без електрична енергија во период од 09:00 до 15:00 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува збор за планирани прекини од страна на ЕВН Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.