Две населени места денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Дел од населените места Ѓорче Петров и село Тромеѓа денес во период од 9 до 13 часот ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН Македонија поради интервенција во електро дистрибутивната мрежа со цел подобрување на услугата кон корисниците.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.