Двајца луѓе, четири раце и само една гитара звучат совршено (видео)

Сподели со своите пријатели

Ви ги претставуваме Дуо Сикуеира Лима, кои сигурни сме дека со своето знаење и талент ќе ве воодушеват.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.