kumanovo plostad

Два нови случаи на коронавирус во Куманово, вкупно 17

Сподели со своите пријатели

Два нови случаи на коронавирус се регистрирани изминатите 24 часа во Куманово, со што вкупната бројка се искачи на 17.

Loading...

Во изминатите 24 часа на ниво на државата се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус.

По градови: Скопје (11), Прилеп (4), Куманово (2), Тетово (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот изнесува  219 лица.

Според местото на живеење, досега случаи на КОВИД-19 се регистрирани во:

– Скопје (134)

– Дебар (43)

– Куманово (17)

– Штип (8)

Loading...

– Прилеп (6)

– Охрид (3)

– Велес (3)

– Кавадарци (2)

– Тетово  (2)

– Гостивар (1)

Никола Ивановски


Loading...

Leave a Reply