Два бона и Кастро сензација на вчерашната прослава на кумановскиот плоштад (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Македонското дуо Два бона и Кастро од Косово вчера беа вистинска сензација на првата вечер од прославата на 500-годишниот јубилеј на Куманово.

Loading...

Изведувачите се движеа со засилено обезбедување, а овациите на пред се помладата публика беше доволен знак за нивната популарност и во Куманово.

Пред кумановската публика освен нив настапија и Елита 5, АТА, КИ, Ивона Јовановиќ, Мартинијан Кириловски, Наталија Славева, Марио Арангеловски и Мартија Станојковиќ.

Loading...

Дел од атмосферата во продолжение низ објективот на Кумановски Муабети.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *